Πρέπει ή δεν πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγειρέψουμε;
Οι προηγούμενες κυρίως γενιές μαγείρων συνιστούν να πλένεται το κρέας και το κοτόπουλο πριν μαγειρευτεί. Η συγκεκριμένη πρακτική όμως όχι μόνο δεν χρησιμεύει πουθενά, αλλά μπορεί να προκαλέσει και μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που υποτίθεται ότι θα λύσει.
Καραμελωμένα χοιρινά Spareribs
Τρυφερά κομμάτια κρέατος, με ξηρή μαρινάδα μυρωδικών, που λιώνουν στο στόμα σαν βούτυρο!
Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος;
Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει ή όχι να τρώμε κόκκινο κρέας. Τι είναι τελικά καλύτερο για την υγεία μας;
Μυστικά μαγειρικής για πιο μαλακό κρέας
Ο πιο συχνός λόγος που τα φαγητά με κρέας δεν πετυχαίνουν, είναι επειδή σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα και έτσι χάνει όλη τη νοστιμιά του. Υπάρχουν, όμως και μυστικά για να μαλακώνει το μοσχαράκι ή το χοιρινό σας και να απογειώνει το φαγητό σας.
Σωστή συντήρηση του κόκκινου κρέατος
Η σωστή συντήρηση των τροφίμων και ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα κρέατος είναι πολύ σημαντική και πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες.
Χοιρινά παϊδάκια με πικάντικο γλάσο
Νόστιμα και τρυφερά χοιρινά παϊδάκια που αγαπούν το ελαφρώς πικάντικο γλάσο και συνοδεύονται ιδανικά με μπίρα!
Χοιρινό κότσι με πατάτες στο φούρνο
Ένα υπέροχο πιάτο για το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι σας που σίγουρα θα σας ξετρελάνει με τη γεύση του.