Τοματόσουπα με κεφτεδάκια

Τοματόσουπα με κεφτεδάκια

Νόστιμη και θρεπτική σούπα ιδανική για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες!

FLAT IRON Steak: η επίπεδη εύγευστη μπριζόλα

FLAT IRON Steak: η επίπεδη εύγευστη μπριζόλα

Τι είναι και πως μαγειρεύεται μία Flat Iron Steak;

Η Flat Iron Steak, γνωστή και ως μπριζόλα Top Blade στην Αμερική, είναι ομοιόμορφη σε πάχος και έχει ορθογώνιο σχήμα και ουσιαστικά προέρχεται από την καρδιά του κομματιού που ονομάζεται χτένι.

Μοσχαρίσια ουρά: Τι είναι και πως μαγειρεύεται;

Μοσχαρίσια ουρά: Τι είναι και πως μαγειρεύεται;

Μάθετε όλα τα μυστικά για μία υπέροχη μοσχαρίσια ουρά που λιώνει στο στόμα!

Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος;

Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος;

Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει ή όχι να τρώμε κόκκινο κρέας. Τι είναι τελικά καλύτερο για την υγεία μας;

Μάθετε τα πάντα για την Picanha

Μάθετε τα πάντα για την Picanha

Η πορτογαλική λέξη «picanha» (πικάνια) περιγράφει μια βραζιλιάνικη -τριγωνική- κοπή του βοδινού κρέατος που προέρχεται από μέρος του κιλότου. Μπορεί να μαγειρευτεί στο φούρνο και στη σχάρα ολόκληρο, στη σούβλα ή σε steak.

Κρεατόσουπα με λαχανικά

Κρεατόσουπα με λαχανικά

Μοσχαράκι σούπα με λαχανικά που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Εύκολη και υγιεινή, μία ζεστή σουπίτσα είναι ότι πρέπει για τις κρύες μέρες του χειμώνα!

Μυστικά μαγειρικής για πιο μαλακό κρέας

Μυστικά μαγειρικής για πιο μαλακό κρέας

Ο πιο συχνός λόγος που τα φαγητά με κρέας δεν πετυχαίνουν, είναι επειδή σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα και έτσι χάνει όλη τη νοστιμιά του. Υπάρχουν, όμως και μυστικά για να μαλακώνει το μοσχαράκι ή το χοιρινό σας και να απογειώνει το φαγητό σας.

Κοκκινιστά κεφτεδάκια με πένες

Κοκκινιστά κεφτεδάκια με πένες

Νόστιμο, εύκολο και υγιεινό πιάτο με ζυμαρικά και κεφτέδες σε κόκκινη σάλτσα που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Μεξικάνικα τάκος με μοσχάρι

Μεξικάνικα τάκος με μοσχάρι

Σπιτικά τάκος με μοσχάρι συνοδευόμενα με τσίλι σάλτσα και αυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε. Ένα πιάτο  για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων.

Σωστή συντήρηση του κόκκινου κρέατος

Σωστή συντήρηση του κόκκινου κρέατος

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων και ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα κρέατος είναι πολύ σημαντική και πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες.

Τι κιμά να επιλέξω;

Τι κιμά να επιλέξω;

Η απάντηση βρίσκεται στο τι εσύ προτιμάς και τι αποτέλεσμα θέλεις να πετύχεις!

Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα!

Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα!

Τι είναι το κόκκινο υγρό που βλέπουμε στο κόκκινο κρέας; 

1 στοιχεία για την 12 των 15 συνολικό
Εμφάνιση ανά σελίδα