FLAT IRON Steak: η επίπεδη εύγευστη μπριζόλα
Τι είναι και πως μαγειρεύεται μία Flat Iron Steak;
Η Flat Iron Steak, γνωστή και ως μπριζόλα Top Blade στην Αμερική, είναι ομοιόμορφη σε πάχος και έχει ορθογώνιο σχήμα και ουσιαστικά προέρχεται από την καρδιά του κομματιού που ονομάζεται χτένι.
Shakshuka... η στραπατσάδα αλλιώς
Πένες με κιμά από βουβαλίσια πικάντικα λουκάνικα
Πεντανόστιμες, ελαφρώς πικάντικες πένες με Βουβαλίσια πικάντικα λουκάνικα Μπόρας φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας.
Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης στη γάστρα του κυνηγού
Βουβαλίσιο κρέας στη γάστρα σιγο-μαγειρεμένο με αποξηραμένα βασιλομανίταρα και κόκκινα φασόλια….. θα σας πάρει λίγη ώρα η συνταγή, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!!
10 μικρά μυστικά για ψήσιμο στα κάρβουνα
Όσο απλό και αν ακούγεται το "θα ψήσω στα κάρβουνα", τόσο δύσκολο γίνεται αν δεν ξέρεις τις σωστές τεχνικές και κάποια μικρά μυστικά... Μάθετε αυτά τα μυστικά και ανάψτε κάρβουνα!
Φριτάτα με καπνιστό βουβαλίσιο λουκάνικο και λαχανικά
Λαχταριστή ομελέτα φούρνου με λαχανικά και καπνιστό βουβαλίσιο λουκάνικο!
Καραμελωμένα χοιρινά Spareribs
Τρυφερά κομμάτια κρέατος, με ξηρή μαρινάδα μυρωδικών, που λιώνουν στο στόμα σαν βούτυρο!
Σπιτικό «αλλαντικό» στήθος γαλοπούλας
Φτιάξτε μόνοι σας νοστιμότατο και υγιεινό στήθος γαλοπούλας για τα σάντουιτς όλης της οικογένειας ή τις σαλάτες εύκολα και γρήγορα!
Brisket… Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε αυτό το κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος
Ιδιαίτερα δημοφιλές κομμάτι κρέατος για BBQ στο Texas που έχει εξαπλώσει την φήμη του παγκοσμίως και έφτασε και στην πόρτα μας. Είναι από τις νοστιμότερες, τρυφερές, ζουμερές εκδοχές για ένα μοσχάρι, που τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια γαστρονομία δείχνει με ενθουσιασμό στα «δεύτερα» κομμάτια.
Μοσχαρίσια ουρά: Τι είναι και πως μαγειρεύεται;
Μάθετε όλα τα μυστικά για μία υπέροχη μοσχαρίσια ουρά που λιώνει στο στόμα!