Πρέπει ή δεν πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγειρέψουμε;
Οι προηγούμενες κυρίως γενιές μαγείρων συνιστούν να πλένεται το κρέας και το κοτόπουλο πριν μαγειρευτεί. Η συγκεκριμένη πρακτική όμως όχι μόνο δεν χρησιμεύει πουθενά, αλλά μπορεί να προκαλέσει και μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που υποτίθεται ότι θα λύσει.
Ολα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού
Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει και εδώ θα βρείτε όλα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Πώς θα προετοιμάσουμε το αρνάκι; Πώς θα το δέσουμε πάνω στη σούβλα; Πόση ώρα θα το ψήσουμε;
Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος;
Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει ή όχι να τρώμε κόκκινο κρέας. Τι είναι τελικά καλύτερο για την υγεία μας;
Σωστή συντήρηση του κόκκινου κρέατος
Η σωστή συντήρηση των τροφίμων και ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα κρέατος είναι πολύ σημαντική και πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες.
Παραδοσιακά κεμπάπ με ελληνικό βουβαλίσιο και αρνίσιο κρέας
Ο συνδυασμός του βουβαλίσιου και αρνίσιου κιμά κάνουν αυτήν τη συνταγή μοναδική. Τα μυρωδικά και τα βότανα της ελληνικής γης προσθέτουν τα αρώματα και απογειώνουν την γεύση.
Αρνίσια παϊδάκια με κρούστα βοτάνων και σάλτσα μυρωδικών
Απολαύστε τα κλασικά παϊδάκια σε μία διαφορετική συνταγή...
Κλέφτικο κατσικάκι στην λαδόκολλα
Τρυφερό και αρωματικό κατσικάκι στην λαδόκολλα, ιδανικό για το πασχαλινό σας τραπέζι!