
Κλέφτικο κατσικάκι στην λαδόκολλα
Τρυφερό και αρωματικό κατσικάκι στην λαδόκολλα, ιδανικό για το πασχαλινό σας τραπέζι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα λαχανικά καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια. Ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε κύβους, τα σκόρδα, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κρασί και το αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες, για να μαριναριστεί.
- Απλώνουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και αδειάζουμε όλο το μείγμα. Κλείνουμε σε μεγάλο πακέτο και δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Τη βάζουμε μέσα σε ταψί, χωρίς να προσθέσουμε νερό ή άλλο υγρό.
- Ψήνουμε για 1 και 15 λεπτά στους 180 βαθμούς C.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κιλό ξεκοκαλισμένο κατσικάκι μπούτι κομμένο σε μερίδες
- 200 γραμ. κεφαλοτύρι
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- 3 μεγάλες πατάτες
- 3 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ ρίγανη
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. κρασί λευκό ξερό
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λαδόκολλα
- σπάγκος