Πρέπει ή δεν πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγειρέψουμε;
Οι προηγούμενες κυρίως γενιές μαγείρων συνιστούν να πλένεται το κρέας και το κοτόπουλο πριν μαγειρευτεί. Η συγκεκριμένη πρακτική όμως όχι μόνο δεν χρησιμεύει πουθενά, αλλά μπορεί να προκαλέσει και μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που υποτίθεται ότι θα λύσει.
Ολα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού
Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει και εδώ θα βρείτε όλα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Πώς θα προετοιμάσουμε το αρνάκι; Πώς θα το δέσουμε πάνω στη σούβλα; Πόση ώρα θα το ψήσουμε;
Πως Να Διατηρήσετε Για Πάντα Ένα Μαντεμένιο Μαγειρικό Σκεύος Lodge
Να θυμάστε ότι όσο ταλαιπωρημένο και να φαίνεται ένα μαντεμένιο σκεύος, μπορεί να γίνει σαν καινούργιο εύκολα & γρήγορα! Σας παρουσιάζουμε τις λύσεις σε 7 κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε
Πώς να καθαρίσετε σωστά τα μαντεμένια σκεύη σας Lodge
Αγαπήστε τα μαγειρικά σας σκεύη Lodge σας και θα σας αγαπάνε για μια ζωή.
10 μικρά μυστικά για ψήσιμο στα κάρβουνα
Όσο απλό και αν ακούγεται το "θα ψήσω στα κάρβουνα", τόσο δύσκολο γίνεται αν δεν ξέρεις τις σωστές τεχνικές και κάποια μικρά μυστικά... Μάθετε αυτά τα μυστικά και ανάψτε κάρβουνα!
Brisket… Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε αυτό το κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος
Ιδιαίτερα δημοφιλές κομμάτι κρέατος για BBQ στο Texas που έχει εξαπλώσει την φήμη του παγκοσμίως και έφτασε και στην πόρτα μας. Είναι από τις νοστιμότερες, τρυφερές, ζουμερές εκδοχές για ένα μοσχάρι, που τα τελευταία χρόνια η παγκόσμια γαστρονομία δείχνει με ενθουσιασμό στα «δεύτερα» κομμάτια.
Μοσχαρίσια ουρά: Τι είναι και πως μαγειρεύεται;
Μάθετε όλα τα μυστικά για μία υπέροχη μοσχαρίσια ουρά που λιώνει στο στόμα!
Μυστικά για να ψήσετε την τέλεια γαλοπούλα
Η γαλοπούλα έχει στεγνό κρέας κι αυτό οφείλεται στην πολύ χαμηλή περιεκτικότητά της σε λιπαρά. Για να ψήσετε τη γαλοπούλα σας, κρατώντας ζουμερό το κρέας της και πεντανόστιμο, ακολουθήστε μια σειρά από μαγειρικά τρικ, τα οποία θα σας κάνουν να γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος;
Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει ή όχι να τρώμε κόκκινο κρέας. Τι είναι τελικά καλύτερο για την υγεία μας;
Μάθετε τα πάντα για την Picanha
Η πορτογαλική λέξη «picanha» (πικάνια) περιγράφει μια βραζιλιάνικη -τριγωνική- κοπή του βοδινού κρέατος που προέρχεται από μέρος του κιλότου. Μπορεί να μαγειρευτεί στο φούρνο και στη σχάρα ολόκληρο, στη σούβλα ή σε steak.
Μαγειρεύουμε κουνέλι
Πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, φτωχό σε θερμίδες και χοληστερόλη, με κάτω από 10% λιπαρά… Γιατί το κουνέλι λείπει από το τραπέζι μας;
Μυστικά μαγειρικής για πιο μαλακό κρέας
Ο πιο συχνός λόγος που τα φαγητά με κρέας δεν πετυχαίνουν, είναι επειδή σκληραίνει το κρέας στο μαγείρεμα και έτσι χάνει όλη τη νοστιμιά του. Υπάρχουν, όμως και μυστικά για να μαλακώνει το μοσχαράκι ή το χοιρινό σας και να απογειώνει το φαγητό σας.