Μυστικά για τέλειο μαρινάρισμα
Ο ρόλος της μαρινάδας είναι διπλός, μαλακώνει το κρέας και δίνει επιπλέον άρωμα και γεύση. Υπάρχουν πολλών ειδών μαρινάδες ανάλογα με το τι θέλετε να ψήσετε…
Τι είναι η WAGYU;
Η WAGYU - ιαπωνική φυλή βοοειδών - προέρχεται από γηγενή ασιατικά βοοειδή. Το «WAGYU» αναφέρεται σε όλα τα ιαπωνικά βοοειδή, όπου «Wa» σημαίνει ιαπωνικό και «gyu» σημαίνει αγελάδα.
Τα ζυμαρικά στη διατροφή μας
Τα γεύματα με ζυμαρικά έχουν κεντρική θέση στη διατροφή μας λόγω της ευκολίας παρασκευής τους, της υψηλής διατροφικής τους αξίας και της αξεπέραστης νοστιμιάς τους.
Πως το αλάτι ωφελεί την υγεία μας;
15 + 1 λόγοι για να προσθέσετε στα πιάτα σας ακατέργαστο φυσικό θαλασσινό αλάτι…
Σωστή συντήρηση του κόκκινου κρέατος
Η σωστή συντήρηση των τροφίμων και ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα κρέατος είναι πολύ σημαντική και πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες.
Σωστή συντήρηση του κοτόπουλου
Το κοτόπουλο είναι ένα προϊόν που αρέσει σε όλους και μαγειρεύεται πολύ εύκολα. Είναι όμως και ευπαθές προϊόν το οποίο χρειάζεται ειδική μεταχείριση και αποθήκευση, τόσο πριν το μαγείρεμα, όσο και κατά τη διάρκεια μαγειρέματος και αργότερα ενώ είναι μαγειρεμένο.
Βουβαλίσιο κρέας… Όσα πρέπει να ξέρετε…
Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για να βάλετε στο τραπέζι σας.
Black Angus, μία ξεχωριστή ράτσα με ιδιαίτερη γεύση…
Τι κάνει τόσο ιδιαίτερο το κρέας από την ράτσα Βlack Angus;
Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα!
Τι είναι το κόκκινο υγρό που βλέπουμε στο κόκκινο κρέας;