Χοιρινό με λάχανο

Χοιρινό με λάχανο

Ένα φαγητό με παράδοση και μεράκι ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε τα κομμάτια κρέατος αφού τα έχουμε στεγνώσει και τα σοτάρουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
  • Ρίχνουμε και το τριμμένο κρεμμύδι και τα σοτάρουμε όλα μαζί.
  • Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λίγο το λάχανο ανακατεύοντας κάθε φορά μέχρι να μαραθεί.
  • Προσθέτουμε την πάπρικα και το μπούκοβο και τα καίμε λίγο στο λάδι να βγάλουν τα αρώματά τους.
  • Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και ζεστό νεράκι μέχρι να σκεπάσει το φαγητό.
  • Μαγειρεύουμε σε μετρία θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει το κρέας και το λάχανο και να μείνει με την σαλτσούλα του. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

DESIGNERD