
Ζουμερό T-bone steak
Ψήστε την πιο νόστιμη μπριζόλα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προετοιμάζετε την ψησταριά σε δυνατή φωτιά.
- Λαδώνουμε ελαφρώς την μπριζόλα και την βάζουμε στην ψησταριά. Την αφήνουμε να ψηθεί 4 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά (εξαρτάται από το πάχος της)
- Την βγάζετε από την φωτιά και αλατοπιπερώνετε. Την αφήνετε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά περίπου.
- Την κόβετε σε λεπτές φέτες και σερβίρετε. Αν θέλετε βάζετε και λίγο βούτυρο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 T-bone steak
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι