Ζουμερό T-bone steak

Ζουμερό T-bone steak

Ψήστε την πιο νόστιμη μπριζόλα!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προετοιμάζετε την ψησταριά σε δυνατή φωτιά.
  • Λαδώνουμε ελαφρώς την μπριζόλα και την βάζουμε στην ψησταριά. Την αφήνουμε να ψηθεί 4 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά (εξαρτάται από το πάχος της)
  • Την βγάζετε από την φωτιά και αλατοπιπερώνετε. Την αφήνετε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά περίπου. 
  • Την κόβετε σε λεπτές φέτες και σερβίρετε. Αν θέλετε βάζετε και λίγο βούτυρο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 T-bone steak
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
DESIGNERD