Βουβαλίσιο κρέας με λαχανικά

Βουβαλίσιο κρέας με λαχανικά

Μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή, αλλιώς … τώρα με βουβάλι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το βουβαλίσιο κρέας σε κομμάτια.
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί και μέσα σοτάρουμε το κρέας ώστε να θωρακιστεί από όλες τις πλευρές του.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να τσιγαριστεί κι αυτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε μισό λίτρο ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι την πάπρικα και καπακώνουμε την κατσαρόλα μας.
  • Μαγειρεύουμε για 1 ώρα περίπου.
  • Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε τα πράσα μας και τα κόβουμε σε κυλινδρικά κομμάτια, κόβουμε τα καρότα και ψιλοκόβουμε το σέλινο.
  • Τα προσθέτουμε μαζί με τις πατάτες με λίγο ζεστό ζωμό βοδινού (χλιαρό νερό με 1 κύβο) στην κατσαρόλα μας και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν και τα λαχανικά μας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

DESIGNERD