Σαλάτα με βάση αφράτη ομελέτα

Σαλάτα με βάση αφράτη ομελέτα

Ελαφριά, χορταστική σαλάτα με βάση αφράτη ομελέτα και φρέσκα λαχανικά!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την ομελέτα:

  • Χτυπάμε τα αυγά για την ομελέτα, μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αυγών. 
  • Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.

Για την σαλάτα:

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. 
  • Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και κόβουμε στην μέση τα ντοματίνια.
  • Ανακατεύουμε την ρόκα με τα κομμένα λαχανικά, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε την ομελέτα και βάζουμε από επάνω τα ανακατωμένα λαχανικά.
  • Προσθέτουμε την μοτσαρέλα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για την ομελέτα:

  • 6 αυγά
  • 4 κ.σ. γάλα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. βούτυρο

Για την σαλάτα:

  • 1 αβοκάντο
  • 10 ντοματίνια
  • 1 ματσάκι baby ρόκα
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 100γρ. μοτσαρέλα 
  • Λίγο σουσάμι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι 
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
DESIGNERD