
Σαλάτα με βάση αφράτη ομελέτα
Ελαφριά, χορταστική σαλάτα με βάση αφράτη ομελέτα και φρέσκα λαχανικά!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την ομελέτα:
- Χτυπάμε τα αυγά για την ομελέτα, μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αυγών.
- Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
Για την σαλάτα:
- Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
- Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και κόβουμε στην μέση τα ντοματίνια.
- Ανακατεύουμε την ρόκα με τα κομμένα λαχανικά, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε την ομελέτα και βάζουμε από επάνω τα ανακατωμένα λαχανικά.
- Προσθέτουμε την μοτσαρέλα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Για την ομελέτα:
- 6 αυγά
- 4 κ.σ. γάλα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. βούτυρο
Για την σαλάτα:
- 1 αβοκάντο
- 10 ντοματίνια
- 1 ματσάκι baby ρόκα
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 100γρ. μοτσαρέλα
- Λίγο σουσάμι
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι