Bavette Black Angus USA
Η κοπή Bavette, γνωστή και ως flap steak, είναι ένα μακρύ, επίπεδο και τρυφερό κομμάτι κρέατος που προέρχεται από το φιλέτο, κοντά στη flank steak. Είναι ένα άπαχο κομμάτι με μακρύ, λεπτό σχήμα και πλούσια, μοσχαρίσια γεύση, πολύ παρόμοια με την flank steak.
Η μπριζόλα Bavette είναι ιδανική για ψήσιμο στη σχάρα γιατί δεν χρειάζεται να μαριναριστεί. Μπορείτε να την ψήσετε όπως είναι ή να την κόψετε σε λεπτές φέτες και να την σερβίρετε με σάλτσα.
Σημείωση: Το προϊόν είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.
