Αξιολογήσεις
Πείτε μας τη Γνώμη σας
Αναλυτική Περιγραφή
Τρυφερά και ζουμερά μοσχαρίσια short ribs από μοσχάρι Black Angus Αυστραλίας, κατάλληλα για κάπνισμα, αργό μαγείρεμα στο φούρνο ή στη σχάρα.
Το Short rib είναι η οριζόντια προέκταση της μοσχαρίσιας μπριζόλας, που προέρχεται από το στήθος και τις πλευρές του μοσχαριού.
Πρόκειται για έναν μυ, ο οποίος είναι κολλημένος στα πλευρά του μοσχαριού, έχει εσωτερική λιπαρή δομή, και είναι ιδιαίτερα νόστιμος και ζουμερός.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ