Brisket Αυστραλιανό Angus
Το brisket είναι το στήθος του μοσχαριού. Είναι ένα από τα μεγάλα κομμάτια του ζώου που αποτελείται από δύο μύες, έναν πιο στεγνό και έναν πιο λιπαρό, οι οποίοι χωρίζονται μεταξύ τους από ένα στρώμα λίπους. Λίπος επίσης περιβάλλει και εξωτερικά όλο το κομμάτι.
Ολόκληρο το κομμάτι είναι ιδανικό για καπνιστό, αργό bbq, ή στο φούρνο σε γάστρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Σημείωση: Ολόκληρο το κομμάτι ζυγίζει από 2,5 - 4,5 κιλά περίπου.