Πρέπει ή δεν πρέπει να πλένουμε το κρέας πριν το μαγειρέψουμε;
Οι προηγούμενες κυρίως γενιές μαγείρων συνιστούν να πλένεται το κρέας και το κοτόπουλο πριν μαγειρευτεί. Η συγκεκριμένη πρακτική όμως όχι μόνο δεν χρησιμεύει πουθενά, αλλά μπορεί να προκαλέσει και μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που υποτίθεται ότι θα λύσει.
Ολα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού
Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει και εδώ θα βρείτε όλα τα μυστικά για το σωστό σούβλισμα του αρνιού για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Πώς θα προετοιμάσουμε το αρνάκι; Πώς θα το δέσουμε πάνω στη σούβλα; Πόση ώρα θα το ψήσουμε;
Πως Να Διατηρήσετε Για Πάντα Ένα Μαντεμένιο Μαγειρικό Σκεύος Lodge
Να θυμάστε ότι όσο ταλαιπωρημένο και να φαίνεται ένα μαντεμένιο σκεύος, μπορεί να γίνει σαν καινούργιο εύκολα & γρήγορα! Σας παρουσιάζουμε τις λύσεις σε 7 κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε
Πώς να καθαρίσετε σωστά τα μαντεμένια σκεύη σας Lodge
Αγαπήστε τα μαγειρικά σας σκεύη Lodge σας και θα σας αγαπάνε για μια ζωή.
FLAT IRON Steak: η επίπεδη εύγευστη μπριζόλα
Τι είναι και πως μαγειρεύεται μία Flat Iron Steak;
Η Flat Iron Steak, γνωστή και ως μπριζόλα Top Blade στην Αμερική, είναι ομοιόμορφη σε πάχος και έχει ορθογώνιο σχήμα και ουσιαστικά προέρχεται από την καρδιά του κομματιού που ονομάζεται χτένι.
Shakshuka... η στραπατσάδα αλλιώς
Πένες με κιμά από βουβαλίσια πικάντικα λουκάνικα
Πεντανόστιμες, ελαφρώς πικάντικες πένες με Βουβαλίσια πικάντικα λουκάνικα Μπόρας φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας.
Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης στη γάστρα του κυνηγού
Βουβαλίσιο κρέας στη γάστρα σιγο-μαγειρεμένο με αποξηραμένα βασιλομανίταρα και κόκκινα φασόλια….. θα σας πάρει λίγη ώρα η συνταγή, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!!
10 μικρά μυστικά για ψήσιμο στα κάρβουνα
Όσο απλό και αν ακούγεται το "θα ψήσω στα κάρβουνα", τόσο δύσκολο γίνεται αν δεν ξέρεις τις σωστές τεχνικές και κάποια μικρά μυστικά... Μάθετε αυτά τα μυστικά και ανάψτε κάρβουνα!
Φριτάτα με καπνιστό βουβαλίσιο λουκάνικο και λαχανικά
Λαχταριστή ομελέτα φούρνου με λαχανικά και καπνιστό βουβαλίσιο λουκάνικο!
Καραμελωμένα χοιρινά Spareribs
Τρυφερά κομμάτια κρέατος, με ξηρή μαρινάδα μυρωδικών, που λιώνουν στο στόμα σαν βούτυρο!